Terreurdreiging: ‘Identiteit terreurverdachte Schiphol bekend’

Terreurdreiging: ‘Identiteit terreurverdachte Schiphol bekend’

Heel Nederland keek dinsdagavond naar het journaal toen bekend werd geworden dat er wat aan de hand was op Schiphol. Totdat er namelijk een bevestiging kwam van de marechaussee was er bijna niets duidelijk over de dreiging en de verdachten op Schiphol.

Verdachte Schiphol gearresteerd
De marechaussee arresteerde een verdachte nadat winkelcentrum Plaza werd ontruimd vanwege een verdachte situatie. De identiteit is niet officieel bekend gemaakt door de marechaussee. Wel kwam ThePostOnline met de melding dat er twee verdachten waren bij het verkeerstoren’. Deze mannen zouden ook van Noord-Afrikaanse afkomst zijn. Als bron werd verwezen naar een artikel van de NOS, waar dit weer niet in stond.


Identiteit verdachte schiphol
Nergens is nog bekend gemaakt of het om een Marokkaan, Turk of Zuid-Afrikaan gaat. Via twitter werd door bijvoorbeeld ‘Johnito’ melding gedaan dat twee blowende blanke mannen werden opgepakt door de politie. Ook dit is nog officieel onduidelijk. Officieel is de identiteit van de dader dus nog onbekend. Op social media wordt wel aangegeven dat de identiteit van de verdachte van Schiphol bekend is.

De arrestant die meegenomen is door de marechaussee had een bagage bij zich dat ook doorzocht werd door een robot van de EOD. Ook het gebied waar de man werd opgepakt werd onderzocht door veiligheidsdiensten.Tags assigned to this article:
schiphol verdachteterreur schipholterreurdreiging

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.