GE-WEL-DIG bericht voor huisbewoners met hennepkwekerij van de politie

GE-WEL-DIG bericht voor huisbewoners met hennepkwekerij van de politie

Afgelopen dinsdag heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Bijenkorf.

De woning aan de Bijenkorf in Eerbeek kreeg afgelopen dinsdag 12 april een bezoek van de politie. Tijdens de inval is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en een aanzienlijke hoeveelheid drogende toppen.

De politie deelde middels social media het volgende bericht:
Beste bewoner; Helaas was je afwezig. We hebben daarom jouw lieve chihuahua(wij noemden hem Fifi) even in de achtertuin zijn behoefte laten doen. We hopen dat je daar geen problemen mee hebt… Ondanks de gezonde en groene leefomgeving, legde Fifi echt een voorbeeldig poepje. Wel altijd belangrijk dat je dit even checkt hé. Je kunt problemen niet vroeg genoeg signaleren. De frisse lucht kon Fifi overigens ook wel even waarderen.

Ps. Laat je ook nog even zijn nageltjes knippen? Hij had er namelijk wel een beetje last van. Ondanks dat jij Fifi hoogstwaarschijnlijk met jouw zuurverdiende centjes hebt gekocht, moet je er natuurlijk wel te allen tijde goed voor blijven zorgen.

Tot snel! ^MG

foto politie Brummen

foto politie Brummen

Wij zijn erg benieuwd naar de reactie van de huisbewoner(s) bij het aantreffen van het berichtje. Hoe denkt u dat de reactie zal zijn?

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights