Gloednieuwe Mercedes bekende Klarendaller in brand gestoken

Gloednieuwe Mercedes bekende Klarendaller in brand gestoken

De auto van een bekende Klarendaller is vannacht in brand gestoken in de Arnhemse wijk Klarendal. De gloednieuwe Mercedes van de Klarendaller werd rond 00:30 uur in brand gestoken door onbekenden. Dit gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag op de Noord Peterstraat. Om privacy redenen vermelden we geen naam van de eigenaar van de auto.


De Mercedes brandde volgens de eerste berichten helemaal uit en de winkelpui van de Heerenkapper raakte beschadigd. Dit blijkt ook uit de foto’s die een blogger van HaberArnhem direct maakte. De brandweer was vannacht volgens ooggetuigen redelijk snel ter plekke maar net iets te laat om de auto helemaal te redden. De grijze Mercedes A-klasse uit 2014 is niet meer te gebruiken en zal naar alle waarschijnlijkheid total loss verklaart worden.

Door wie de auto in brand is gestoken is niet bekend, wat wel duidelijk is dat iemand kennelijk heel erg boos was en een signaal wilde afgeven door de Mercedes in brand steken.No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.