Recordhouder Vitessespeler vrijdagavond bij de voetbalschool V.V. Dieren, kom jij ook?

Recordhouder Vitessespeler vrijdagavond bij de voetbalschool V.V. Dieren, kom jij ook?

Vrijdagavond is de een na laatste training van de Voetbalschool. Tijdens deze avond worden de diploma’s uitgereikt door een jong voetbaltalent van Vitesse.
De clubrecordhouder Mitchell van Bergen is degene die vrijdagavond de diploma’s zal uitreiken. Vitessespeler Mitchel is in het bezit van een heel bijzonder record. Hij is namelijk de jongste speler ooit die voor Vitesse heeft gedebuteerd in de Eredivisie.

Mitchell van Bergen was 16 jaar en 113 dagen oud op 18 december 2015 toen hij een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (5-1) maakte. Mis de diploma uitreiking met Mitchell van Bergen niet en zorg dat je er vanaf 18.30 uur bij bent. Tot Vrijdag, bij V.v Dieren!


106 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.