Vrachtwagenchauffeur komt om op N348 richting Zutphen bij frontale botsing

Vrachtwagenchauffeur komt om op N348 richting Zutphen bij frontale botsing

Donderdagmiddag rond 12:30 uur hebben meerdere hulpdiensten moeten assisteren bij een groot en ernstig ongeval. Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter zijn opgeroepen. Bij dit ongeval is 1 slachtoffer overleden.
Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens en een personenwagen betrokken. Een trailer die is losgeschoten is van een vrachtwagen, heeft een andere vrachtwagen geraakt. Voor zover bekend zijn er nu drie slachtoffers, twee bekneld in de vrachtwagen. Een van de beknelde slachtoffers is overleden.

De automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de automobilist is nog niets bekend.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.