Bekende Arnhemse boot vertrekt na 25 jaar uit voortuin

Bekende Arnhemse boot vertrekt na 25 jaar uit voortuin

Heel Arnhem heeft deze boot inmiddels gezien in de voortuin aan de Westervoortsedijk. Tegenover winkelcentrum Lely stond namelijk al 25 jaar lang een boot waar veel Arnhemmers en anderen dagelijks langs reden.

Boot vertrekt na 25 jaar
Woensdag was het dan eindelijk zover. Wijkagent Rene Huls maakte bekend dat de boot na 25 jaar ging vertrekken van de voortuin voor ‘een behouden vaart’. Het duurde natuurlijk wel even om de boot weg te halen. Zo een grote boot in de voortuin haal je niet even weg.


Waarom de eigenaar na 25 jaar de keuze maakt om weer te varen is niet bekend. Veel Arnhemmers waren de boot n de voortuin wel gewend. Men wist niet beter, omdat het altijd al zo uitzag met de boot in de tuin.


 39 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.