Identiteit slachtoffers dodelijk verkeersongeval vrachtwagenchauffeur N348 bekend

Identiteit slachtoffers dodelijk verkeersongeval vrachtwagenchauffeur N348 bekend

Donderdagmiddag rond 12:30 uur heeft er een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden aan de N348.
De aanwezige hulpdiensten hebben alles geprobeerd om de slachtoffers van het ongeval te redden. Ondanks de inzet van meerdere ambulance- en brandweerwagens en de traumahelikopter, was het niet voldoende om iedereen te redden.

De 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Amsterdam heeft dit ongeluk niet weten te overleven. De bestuurder van de andere vrachtwagen, een 43-jarige man uit Kerkrade, raakte zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de personenauto is een 19-jarige vrouw uit Apeldoorn, zij raakte lichtgewond.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights