Politie: Mercedes van bekende Klarendaller mogelijk aangestoken

Politie: Mercedes van bekende Klarendaller mogelijk aangestoken

In een persverklaring reageerde de politie op de auto die in de nacht van woensdag op donderdag in brand werd gestoken. In de verklaring wordt aangegeven dat er inmiddels een onderzoek is gestart en dat brandstichting niet wordt uitgesloten.

Dikke Mercedes volledig uitgebrand
De dikke Mercedes van de bekende Klarendaller werd rond 00:45 in brand gestoken. Getuigen hoorden eerst een knal en zagen vrij snel daarna de auto in brand staan. De brandweer moest te pas kom om het vuur te blussen. Maar zoals gisteren ook al aangegeven brandde de auto volledig uit.


‘Verdachte’ rende weg
Getuigen hebben wel een mogelijke verdachte gezien die iets te maken zou kunnen hebben met de brand. Kort na het uitbreken van de brand rende een nog onbekende persoon weg. Of hij iets met de brand te maken heeft is ook niet bekend. De politie zoekt in iedergeval getuigen op zich te melden via 0900-8844.


Zie foto’s:


Tags assigned to this article:
bekende klarendallermercedes uitgebrand

234 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.