Voetbalclub Elsweide organiseert sportfestival om mensen samen te brengen

Voetbalclub Elsweide organiseert sportfestival om mensen samen te brengen

De Arnhemse voetbalclub, dat voornamelijk bestaat uit Turkse leden, organiseert wederom een sportfestival in de Arnhemse wijk Presikhaaf om mensen bij elkaar te brengen en om zo meer begrip te creeeren in de maatschappij. Om onduidelijkheid te voorkomen: Het festival was al voor de uitspraken van Johan Derksen over Marokkanen geregeld.


V.V. Elsweide organiseert dit jaar weer op 23 en 24 april in samenwerking met haar partners van het WIJ-project een sportfestival op het sportcomplex van de club zelf. Voetballiefhebbers, Arnhemmers, sportfanaten kunnen op deze dag kennis maken met diverse sporten en in dialoog gaan met mensen van verschillende achtergronden. Het sportfestival start om 11:00 en is vrij te bezoeken voor iedereen.

Elsweide festival

Behalve verschillende lekkernijen kunnen aanwezigen ook haren laten vlechten, henna tatoeage laten zetten, schminken en dansen op live muziek.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.