Bekende Iraanse barber begint eigen kapsalon in Arnhem

De bekende Iraanse barber Mehdi Forutan begint binnenkort een eigen kapsalon aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem. Dit melden bronnen aan HaberArnhem. De barber is een bekend gezicht bij Born To Cut waar hij door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan bij zijn collega Arad.


Forutan is dus toe aan een nieuwe stap en doet dat door een eigen barbersalon te openen. Hoe de zaak gaat heten en wanneer hij exact open zal gaan is niet bekend. We hebben de bekende barber ook helaas niet kunnen bereiken voor een bevestiging.

Top 3 Iraanse kappers in Gelderland
Arnhem krijgt hiermee er dus weer een bekende Iraanse kapper bij waar veel mensen graag naar toe gaan om geknipt te worden. Samen met Ali (Kapsalon Koksal) en Arad (Born To Cut) behoort Mehdi Forutan tot de top 3 van barbers/kappers in Gelderland.Tags assigned to this article:
aradBorn To Cutfamous barbertop 3 Iraanse kappers

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.