Student Radboud onderzoekt invloed veranderingen bij Turkse Klarendallers

Student Radboud onderzoekt invloed veranderingen bij Turkse Klarendallers

Dave de Bruijn, derdejaars student sociale geografie aan de Radboud  universiteit in Nijmegen is bezig met een onderzoek naar veranderingen in de Arnhemse wijk Klarendal en invloed hiervan op Turkse Klarendallers. Dave zelf zegt hetzelfde hierover: ‘Ik doe voor mijn bachelor scriptie onderzoek naar de invloed van veranderingen in Klarendal op de Turkse gemeenschap die hier woonachtig is.’


‘Ik hoop via deze weg Turkse inwoners van Klarendal te bereiken die bereid zijn met mij te praten over hun ervaringen wat betreft deze verandering van Klarendal. Uiteraard op een passende plaats en tijd.’ Dave zoekt dus niet specifiek naar mensen met een MBO of HBO achtergrond.

Mocht je iets welen delen over Klarendal of graag in gesprek gaan met Dave de Bruijn dan kun je contact met hem opnemen via dave_debruijn@hotmail.com


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.