Waarom mag je Willem-Alexander of Beatrix geen geitenneuker of pedofiel noemen?

Anti-Turkije figuren en voorstanders van de vrijheid van meningsuiting vinden het schandalig dat je bevriende staatshoofden niet mag beledigen. Dit zou ten koste gaan van de vrijheid van meningsuiting. Dus is het volgens veel journalisten, en Anti-Turken en sommige Nederlanders ‘normaal’ om de Turkse president een pedofiel of geitenneuker te noemen.

Erdogan wordt altijd harder aangepakt dan de rest
Erdogan wordt natuurlijk altijd harder aangepakt dan andere wereldleiders. Op de een of andere manier is men in Nederland niet tevreden met Erdogan als grote Turkse leider. Erdogan zou bijvoorbeeld de Koerden veel te hard aanpakken en de vrije pers onderdrukken.
Rutte zou terroristen met rust laten?
Dat de Turkse president het alleen heeft gemunt op Koerdische en Armeense terroristen wordt natuurlijk achterwege gelaten. Alsof Rutte in Nederland terroristen niet zou aanpakken? De Turkse kranten zitten dagelijks vol met kritische stukken over de Turkse president en de regering. Omdat niemand in Nederland dit kan lezen lijkt het wel alsof Erdogan alleen maar kritische kranten sluit. Dit is gewoon onzin! Voor alle duidelijkheid: Geen enkele journalist zit in Turkije vast vanwege zijn werkzaamheden als journalist.

Erdogan geitenneuker en pedofiel
De Duitse komiek Jan Bohmermann maakte al ‘humor’ door Erdogan een geitenneuker en pedofiel te noemen, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Je bent als mens ook gewoon ziek als je dit normaal vindt en goedkeurt. In Nederland doet ‘comedian’  Hans Teeuwen (altijd al kritisch over Turkije) er een schepje bovenop door Erdogan een ‘jongenshoer’ te noemen alsof hij dat ook durf te zeggen over Willem-Alexander als hij satire maakt? We hebben Hans Teeuwen ook nooit horen zeggen dat Beatrix of Maxima een pedofiel is?


‘Satire’ over Willem-Alexander en Maxima
Als je echt ballen hebt als comedian of bekende Nederlandse komiek moet je maar eens ‘satire’ maken over Willem-Alexander of Maxima, natuurlijk met de zelfde bewoordingen die je ook gebruikt richting Erdogan. Dan pas kunnen we oordelen hoe het zit met de vrijheid van meningsuiting in Nederland?2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.