Breng/Connexxion gaat verder met jeugdsponsoring Vitesse

Vitesse en busvervoermaatschappij Breng/Connexxion hebben een akkoord bereikt over een bestaande samenwerking.  Dit maakte de club bekend via een persverklaring op de site van de club. Ook de komende jaren zal Breng partner zijn van de Vitesse Voetbal Academie.


Vanaf het seizoen 2017/2017 zal breng twee jaar partner zijn van de onderbouw van de Vitesse Voetbal Academie. De jeugdteam van Vitesse de O10, O11 en O12 zullen dan voetballen met Breng als hoofdsponsor.

170 jeugdspelers
Afgelopen week werd voorafgaand aan een oefenwedstrijd van Vitesse O13 vs SC Bemmel het contract ondertekend waar een vertegenwoordiging van Vitesse en Breng bij aanwezig waren. De Vitesse Voetbal Academie heeft ongeveer 170 jeugdspelers waarvan 20 spelers jeugdinternational zijn. Ook is de Academie van de Arnhemse club officieel gecertificeerd door de KNVB als ‘internationale academie’.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.