Man zonder rijbewijs knalt op politiewagen, verdacht van doodslag

Zaterdagochtend heeft een 30-jarige man zonder rijbewijs een politievoertuig geramd.
Dit ongeval heeft zich afgespeeld op de Stentorstraat in Amsterdam. Toen de agenten de bestuurder ter controle aan de kant wilde zetten heeft de man de politieauto geramd. Ook na de botsing was de man niet van plan om te stoppen en reed met hoge snelheid richting Oostzaan.

De agenten zetten een achtervolging in en wisten de auto na een korte achtervolging aan de kant te zetten. Bij controle bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben. De bijrijder van de auto, een bekende van de politie, waagde ook een poging om te ontsnappen. Na controle bleek er nog een open staande straf voor hem. Er was enige vermoeden op drugs gebruik en op basis hiervan is er een bloedtest gedaan.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.