VIDEO Turkse psychologe laat zien hoe je het niet oplost!

VIDEO Turkse psychologe laat zien hoe je het niet oplost!

De camerabeelden laten zien hoe psychologe Tulay een einde aan haar leven maakt.
Uit een onderzoek is gebleken dat Tulay depressief was. Enige tijd geleden was zij met de harde waarheid geconfronteerd dat ze niet de echte dochter van het gezin was. Ze was oorspronkelijk de dochter van een gezin van zeven kinderen uit Balikesir, maar is vlak na haar geboorte geadopteerd door eeen rijk gezin uit Istanbul.

Haar biologische ouders die ze na jaren had gevonden, zouden haar regelmatig onderdruk zetten voor geld. Tulay kan de druk niet meer aan. Je ziet haar op de beelden nog aan de telefoon. Vervolgens pakt zij ee stoel om naar beneden te springen in een groot centrum in Istanbul. Zie de beelden.

Tags assigned to this article:
piskologpsychologetulayzelfmoord

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.