Arnhemse dievenbende steelt voor 3000 euro aan strings, sportkleding en Liga-koekjes

Arnhemse dievenbende steelt voor 3000 euro aan strings, sportkleding en Liga-koekjes

Het wordt met de dag gekker bij winkeldieven in Arnhem. Zo werd afgelopen zaterdag een team van drie dieven opgepakt door de politie omdat deze voor bijna 3000 euro hadden gestolen. (foto: politie Arnhem-zuid)


Volgens een persverklaring van de politie werden de drie aangehouden in winkelcentrum Kronenburg door de beveiliging van winkelcentrum Kronenburg. Een oplettende beveiliger zag dat de drie dieven samenwerkten en volgde er een tot zijn auto. Tot zijn verbazing zag hij dat de gestolen goederen steeds in de auto  werdengelegd, waarna men weer verder ging met ‘shoppen.’

Diefstal 2

Uiteindelijk bleek na onderzoek dat de dieven op strooptocht waren geweest in Arnhem-centrum en in de Kronenburgpassage. De auto van de verdachten zat bomvol met gestolen goederen, waaronder strings, parfum, speelgoed voor de kinderen, Liga-koekjes en sportkleding. De geschatte buit had een waarde van ongeveer 3000 euro. De drie leden van deze speciale dieventeam hadden 12 winkels bezocht en leeggeroofd.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.