Bekende moslimhater woedend na geitenneuker-gedicht op HaberArnhem

Bekende moslimhater woedend na geitenneuker-gedicht op HaberArnhem

De bekendste moslimhater van Nederland, Annabel Nanninga, reageerde gisteren nogal emotioneel en woedend toen ze terug werd gepakt met een satirische gedicht over haar zelf . De freelance ‘journalist’ , van onder andere TPO, wilde eigenlijk ook gratis scoren door de Duitse komiek Boehmermann na te doen en Erdogan uit te schelden.


Nanninga noemt Erdogan weer een geitenneuker
Dit deed ze recent tijdens een uitzending van PowNed met een gedicht waarin ze de Turkse president doodnormaal weer ‘geintenneuker’ noemde, alsof dit heel normaal was. Maar Nanninga kennende weten we dat het geen zin heeft om te verwachten dat ze haar verstand een keer gaat gebruiken. Ondanks alle commotie zou ze Turken en moslims blijven beledigen omdat ze daar een patent op heeft als ‘onafhankelijke’ ‘journalist’.

 

Gedicht aan Annabel Nanninga
Het publiceren van een gedicht over Annabal Nanninga ‘was not done’ en ‘laf’ volgens haar zelf, omdat ze daarin persoonlijk werd aangevallen. Alsof Erdogan geen persoon is, wanneer zij de president van alle Turken geitenneuker noemt.

De zeer ‘slanke’ en ‘aantrekkelijke’ Nanninga zag dit natuurlijk niet aankomen. Ze werd op een humoristische manier in de maling genomen door een zeer bekende (anonieme) Turks Nederlander, die ook alleen gebruikte maakte van zijn recht op vrijheid van meningsuiting. En dat deed pijn bij Nanninga!
Lees een deel van het gedicht hieronder of klik hier om het gedicht helemaal te zien.


Stukje uit het gedicht die speciaal werd geschreven aan moslimhater Annabel Nanninga
Kon Theo van Gogh maar uit de hel terugpraten,
dan had je wellicht deze lelijke grappen achter je gelaten.

Het is niet te laat, het maakt niet uit wie je bent of wat je hebt gedaan,
je mag altijd moslim worden, zo lang je al je lelijkheid achter je laat.

Dan kan jij je zelfs tot de mooiere mensen laten rekenen, want nu ben je lelijk van buiten en van binnen.

Erdogan geitenneuker noemen klinkt voor velen misschien als toverspreuken,
maar met zo een kop en houding zal niemand jou ooit nuchter willen neuken.

Wellicht is het tijd om te stoppen en weer normaal te doen, want we willen je echt geen pijn doen, Je hebt het al moeilijk genoeg, we hebben namelijk met je te doen.

Reacties7 comments

Write a comment
 1. Kaan Duman 21 april, 2016, 17:43

  Is je moeder weer eens geneukt door de Ali om de hoek, knul?

 2. jan smeet 21 april, 2016, 11:51

  wat is er mis met een geiteneuker?het is niet alleen erdogan ,nederland zit er ook al vol mee eruit die troep

 3. Kaan Duman 20 april, 2016, 11:34

  Boe-hoe.. :’)

  Huil wat harder, des te meer wij lachen. :*

  Het is ook zo dat je geen inhoudelijke kritiek kunt uiten op iemand die inhoudloos is en hersenloos klakkeloos punten aanneemt van de rest van zijn/haar kudde.

  Dat is waarschijnlijk de reden geweest dat mensen niet inhoudelijk op je hebben gereageerd, maar op je vadsige lichaam. Want op het moment dat mensen inhoudelijk op je willen reageren kunnen ze beter gaan copy/pasten met andere Moslimhaters, de inhoud van jullie hersenpannen zijn toch het zelfde: leeg.

  Groetjes,
  Geen anoniempje, maar recht voor zijn raap,
  Kaan.. xx

 4. Mikail Altun 19 april, 2016, 13:35

  @Annabel Nanninga
  Gewoon omdat het kan, vieze lelijke vette gore zeekoe!

 5. Annabel Nanninga 18 april, 2016, 15:00

  LOLOL! Nee koekie. Dat je anoniem publiceert is laf, het gedicht zelf niet. De term ‘not done’ heb ik niet in de mond genomen, en ook heb ik geen enkele moeite met kritiek op mijn persoon. Leef je uit. Ik miste alleen inhoudelijke kritiek, maar als jij niet verder komt dan opmerkingen over mijn uiterlijk, gok ik dat je geen inhoudelijke argumenten hebt. Geeft niks joh.

 6. Mutlu 18 april, 2016, 12:14

  Aan de rechterkant staat mijn naam, echter ik kan mijn reactie niet teruglezen. Ik wil mijn woorden terugtrekken. Ik ging ervan uit dat Ihsan een neutrale houding had. Na lezen van zijn andere tekst ben ik ervan overtuigd dat het niet het geval is.

 7. Mutlu 18 april, 2016, 10:56

  Kan jij mij uitleggen wat jij onder laster verstaat? Als zij een mens is, dient ze zich ook zodanig te gedragen. Broodje van eigen deeg noemen we dat of wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. Als mensen aangeven dat ze er last van hebben, dat ze zich gekwetst voelen, dan dient een medemens er mee te kappen.

Only registered users can comment.