Dronken man rijdt 15-jarig meisje aan

De 34-jarige dronken man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft een 15-jarig meisje aangereden.
Het meisje uit Nijmegen, dat met een jongen aan de kant van de weg stond te praten, zag de auto aankomen maar schatte in dat de auto gewoon zou passeren. Maar ze werd aangereden en kwam hard ten val en werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist had een behoorlijk slok op, zo bleek uit de test van de politie. Er is wettelijk 220ug/l toegestaan maar na een blaastest bleek de bestuurder 1020ug/l uit te blazen. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. De rechter zal bepalen wat zijn straft wordt.
Tags assigned to this article:
blaastestdronkeninvorderingnijmegenug/l

39 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.