Tunahan Kuzu en Denk hebben al meer dan 60.000 Facebook volgers

De partij van Tunahan Kuzu (DENK) en hijzelf hebben samen meer dan 60.000 volgers op Facebook. Tunahan Kuzu heeft zelfs veel meer volgers dan zijn vorige partijleider Diederik Samsom (9580) van de PvdA. Kuzu heeft op dit moment iets meer dan 38.000 volgers, terwijl DENK 21.000 volgers heeft . En dit zijn niet zomaar cijfers die uit de lucht komen vallen.

Witte media gaf DENK geen kans
Het is opvallend veel voor een politicus van een nieuwe partij, ondanks dat bestaande (witte) media in eerste instantie Denk en Kuzu weinig kans gaven met hun nieuwe partij. Daar komt wel stapsgewijs verandering in nu Maurice de Hond DENK kansen heeft tijdens de eerst volgende parlementsverkiezingen. Natuurlijk is dit niet vreemd, omdat geen enkele journalist van de NOS, Telegraaf of het AD in een moskee of Turkse koffiehuis komt om gewoon thee drinken.


De ‘concurrenten’ van Kuzu scoren opvallend laag! SP-leider Emile Roemer heeft maar 26.782 volgers via Facebook, en PVV-leider Geert Wilders heeft er ook maar 20.587. Alhoewel we daar niet van zeker weten of dat een echte facebookaccount is van Wilders. D66 leider Alexander Pechtold heeft maar 2.023 volgers. Terwijl zijn partij maar bijna 36.000 volgers heeft.Tags assigned to this article:
DENKFarid AzarkanSelcuk OzturkTunahan Kuzu

1.998 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.