Ozgur Dayioglu wordt kampioen met Treffers A1

Ozgur Dayioglu wordt kampioen met Treffers A1

Ozgur Dayioglu, assistent-trainer bij de Treffers A1, is samen met trainer Wim Teunissen kampioen geworden met zijn team in de 3e divisie groep C. (foto: Faebook)


Treffers A1 thuis kampioen
De Treffers wonnen thuis met 4-1 van AZSV Aalten en waren hierdoor niet meer in te halen door de concurrentie. ‘Ozzy’ maakte dit zelf bekend via social media. Zijn team zal volgend jaar uitkomen in de 2e divisie.

Ozgur Dayioglu

‘Kampioenschap niet het belangrijkste’
‘Het kampioenschap vind ik niet het allerbelangrijkste in het voetballen. Ik heb juist baat als spelers zich ontwikkelen en duidelijk beter worden in het verrichten van voetbalhandelingen vanuit de voetbalorganisatie.’, aldus Ozgur Dayioglu via social media.

De Turkse assistent-trainer is bezig met een prima loopbaan in de voetbalwereld. Hij was eerder ook betrokken als scout bij de Arnhemse club ESA. Verschillende jeugdspelers kwamen toen in aanmerking voor een contract bij De Graafschap.Tags assigned to this article:
Bekende Turkknvbozgur dayioglutreffers A1

35 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.