Shi-La Lounge en Maksim Partycentrum willen Kenan Dogulu best ontvangen

Shi-La Lounge en Maksim Partycentrum willen Kenan Dogulu best ontvangen

Gisteren maakte de burgemeester van Nijmegen bekend dat de bekende club Monte Carlo binnenkort moet sluiten. De burgemeester gaf de eigenaar ook twee weken de tijd om te reageren op zijn besluit van 18 april 2016. In de laatste vier maanden waren er regelmatig ongeregeldheden volgens een brief van de burgemeester.

Hierdoor was het in eerste instantie niet duidelijk of het concert van de bekende Turkse zanger Kenan Dogulu wel of niet door zou gaan. Het concert van Kenan Dogulu gaat gewoon door, omdat de burgemeester van Nijmegen een waarschuwing gaf en twee weken de tijd voor een zienswijze om op het besluit van de burgemeester te reageren.
Als het concert van Kenan Dogulu niet zou doorgaan was hij ook gewoon welkom in Arnhem om zijn fans te ontmoeten. Shi-La Lounge in Arnhem en Maksim Partycentrum uit Westervoort reageerden via social media op het bericht dat over het concert van de bekende Turkse zanger ging.

Een woordvoerder van Shi-La lounge reageerde dat ze best bereid zijn om Dogulu te ontvangen. Eerder reageerde een woordvoerder van Maksim ook al dat zij bereid zijn om Kenan Dogulu te ontvangen zodat hij niet voor niets was gekomen naar Nederland. Beide reacties waren natuurlijk met een ‘knipoog’ omdat het concert van Dogulu in club Monte Carlo gewoon doorgaat.


42 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.