VIDEO Allochtoon redt het leven van een meisje op het spoor

VIDEO Allochtoon redt het leven van een meisje op het spoor

De politie deed op Facebook een oproep om de held te achterhalen wie het meisje redde.
De 24-jarige Kemal Abis redde maandag bij Lent een meisje dat midden op het spoor liep en zichzelf voor de trein wilde gooien. Een vriend waarmee Abis op dat moment op het station was zag het meisje en zei het tegen Abis. Waarop hij zonder enig moment te twijfelen over het hek klom en het meisje van het spoor af heeft gehaald.

Van het spoor halen ging niet heel erg makkelijk. ‘Het meisje riep, laat me los, ik ga me gooien’, vertelt Kemal Abis aan de lokale omroep N1. Het is hem uiteindelijk gelukt om haar veilig van het spoor te halen.

De politie deed een oproep om deze held te ‘vinden’. Door de actie is Kemal Abis gevonden en heeft de politie hem kunnen bedanken voor zijn geweldige actie.


27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.