Bekende Turkse Arnhemmer genaturaliseerd tot Nederlander

Bekende Turkse Arnhemmer genaturaliseerd tot Nederlander

De bekende Turkse Arnhemmer, ondernemer en ex-voetballer Suleyman Kose is op 13 april genaturaliseerd tot Nederlander. De ‘Jaap Stam’ van voetbalclub Anadolu ’90 en Elsweide  werd tijdens een ceremonie, waar burgemeester Kaiser bij was, genaturaliseerd tot Nederlander.


Algemene naturalisatieceremonie in stadhuis
Behalve Kose waren er twintig anderen die ook bij de naturalisatieceremonie aanwezig waren. Herman Kaiser nam de eed of belofte aan van de Arnhemmers die genaturaliseerd zijn tot Nederlander.

Diamond

Suleyman Kose, eigenaar van Diamond Car Cleaning in Huissen is al 16 jaar in Nederland en heeft geen een dag stil gezeten toen hij naar Nederland kwam. Tot 2011 speelde hij zelfs nog bij Elsweide en daarvoor bij Anodulu ’90 als topamateurvoetballer. De Turkse ‘Jaap Stam’ was destijds een van de sterkste verdedigers in Gelderland.

Kose is een voorbeeldTurk. Sinds dat hij in Nederland is (al 16 jaar) heeft hij niet stilgezeten en altijd gewerkt. Sinds 2011 heeft hij een succesvolle autopoetsbedrijf in Huissen (Gelderland.)Tags assigned to this article:
anadolu 90diamond car cleaningElsweide

43 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.