Istanbul populairste zakenreisbestemming vanuit Benelux

Istanbul populairste zakenreisbestemming vanuit Benelux

Istanbul was in 2015 de populairste bestemming voor zakenreizen vanuit de Benelux. Zakenmensen uit België, Nederland en Luxemburg reisden het liefst af naar Istanbul als een intercontinentale zakenbestemming.


Dat concludeert zakenreisorganisatie BCD Travel dinsdag in een jaarlijkse publicatie.

De Turkse metropool haalde daarmee Singapore, New York, Dubai en Cairo in en staat op de eerste plaats. Op de laatste vijf plekken staan Moskou, Shanghai, Manilla, Curaçao, en Washington als populairste zakenreisbestemmingen.

Lees meer via TurkseMedia.nlTags assigned to this article:
Istanbulzakelijk istanbu;

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.