Tunahan Tunc scoort twee keer tegen Angeren E1

Elsweide E1 won gisteren met 2-1 van Angeren E1 in de 1e klasse van de KNVB competitie. De voetbalclub uit Arnhem werd vorige week nog van de mat gespeeld door Jonge Kracht E1 (1-6) en moest dat rechtzetten.

Vanaf minuut een was Elsweide de bovenliggende partij. De E-tjes van de thuisploeg hadden meer balbezit en ook meer kansen. Voor de rust maakte Tunahan Tunc de 1-0 nadat eerder 100% kansen niet werden verzilverd. In de tweede helft was het beeld niet anders. Elsweide had veel meer balbezit dan de gasten en kreeg ook vaker kansen om te scoren. De 2-0 kwam weer op naam van Tunc nadat Mergi Bagci na een fraaie aanval een voorzet gaf die vrij ingetikt kon worden. Een paar minuten voor tijd maakte Angeren de 2-1.