Inwoners Arnhem-Zuid blij met komst Turkse supermarkt ‘De Turk’

Inwoners Arnhem-Zuid blij met komst Turkse supermarkt ‘De Turk’

Inwoners van Arnhem-Zuid en met name de Arnhemse wijken Schuytgraaf, Laar-West en Elderveld zijn blij met de komst van een Turkse supermarkt aan de Eldverdplein in de Arnhemse wijk Elderveld. De Turk is geopend naast eethuis Sofram, aan de andere zijde van supermarkt Jumbo.


Ondanks dat ‘De Turk’ maar zeer kort open is loopt het storm. Bezoekers van de supermarkt reageren verbaasd en blij als ze binnen zijn en de verschillende Turkse en oosterse levensmiddelen zien. Nooit eerder waren inwoners van deze wijken in staat om Turkse worst of andere producten in de wijk te kopen. Daardoor is het ook bijzonder voor Arnhemse begrippen.

Je moest als inwoner van De Laar-West, Schuytgraaf of Elderveld altijd naar de andere kant van Arnhem-Zuid of naar Arnhem-Noord om feta-kaas te kopen bij de Turk. Daar komt nu verandering in met de opening van De Turk. De Turk heeft verder ook geen concurrentie in de nabije omgeving.Tags assigned to this article:
Turkse supermarktTurkse supermarktoorlog

11 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.