Bekende Turkse advocaat gespot in nieuwste S-klasse

Bekende Turkse advocaat gespot in nieuwste S-klasse

De bekende Turkse advocaat en Arnhemmer Deniz Coskun werd vrijdagmiddag gespot in een nieuwe Mercedes S-klasse. Volgens bronnen dichtbij de advocaat heeft hij de S-klasse pas een paar weken. Helaas heeft de redactie van HaberArnhem dit niet kunnen bevestigen.


Sinds 2012 eigen kantoor
Deniz Coskun is een bekende Turkse advocaat uit Arnhem en wordt regelmatig gezien in de stad. Coskun werd vrijdagmiddag in Presikhaaf gespot met zijn collega-advocaat Ercan Gurcan in de zwarte S-Klasse. Sinds juni 2012 heeft Coskun een eigen advocatenkantoor in Arnhem. Daarvoor was hij als advocaat werkzaam voor onder andere Kilic en Stoetzer advocaten. De Arnhemmer heeft ook verschillende studies gedaan aan de universiteit van Yale en New York.

De S-klasse van Coskun is zuinig (elektrisch) en heeft een vermogen van 333 PK. Onder de autokenners wordt het ook wel de monster genoemd van de Mercedessen, alhoewel deze S-klasse met een topsnelheid van 250km, een A-label heeft wat betreft zuinigheid.
17 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.