MUSIAD Nederland organiseert International Business Day

MUSIAD Nederland organiseert International Business Day

Ondernemersvereniging MUSIAD organiseerde onlangs bij de beurs van Studio Aalsmeer een International Business day met gastlanden uit Nederland, Turkije, China en Brazilie.


De gasten uit de verschillende kregen een presentatie van Dr. Wolf die via diavoorstellingen informatie gaf over handel met Istanbul en Turkije. Ook ging hij in op de vele voordelen van Turkije en Istanbul als handelsland. Zo vertelde Dr. Wolf dat Istanbul de grootste stad was van Europa en dat 20 andere Turkse steden meer dan 1 miljoen inwoners hebben.


Turkije is en blijft interessant als land om mee te handelen. Dit werd nogmaals duidelijk gemaakt tijdens de bijeenkomst van MUSIAD. 70% van alle olie en gas handel in de wereld gaan via Turkije naar de Europese Unie. Turkish Airlines verbndt mensen naar 235 bestemmingen in 113 verschillende landen. En binnen vier uur vliegen vanaf Istanbul kun je 56 landen en 1,5 miljard mensen bereiken.34 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.