Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

Arnhem is booming voor Turkse supermarkten, blijkt uit recente informatie. Na de komst van Meltem Plaza en de grootste supermarkt van Arnhem Guven Supermarkt in Presikhaaf maakten we gisteren al bekend dat ‘De Turk”was geopend in Elderveld. Arnhemmers kunnen tegenwoordig gewoon met een winkelwagen Turkse en oosterse producten aanschaffen.

De Turk in Elderveld gat in de markt
‘De Turk’ in Elderveld speelde in op de behoefte van de consument in Arnhem-Zuid die maar steeds naar de Drieslag of Presikhaaf moest om Turkse en oosterse producten te kopen. Een artikel hierover werd dan ook ontvangen met veel positieve reacties.

Zelfs de Gelderlander begon opeens nieuws te maken over een Turkse supermarktoorlog nadat HaberArnhem hier artikelen over publiceerde.
 

Nog een Turkse supermarkt in Arnhem-Zuid
Gisteren werden wij ook getipt over een nieuwe Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Het winkelcentrum in Schuytgraaf zal ook een Turkse supermarkt krijgen van ongeveer 150 vierkante meter. Twee weken geleden is een overeenkomst getekend met een bedrijf dat Turkse levensmiddelen in Schuytgraaf gaat aanbieden. De bouw van winkelcentrum Schuytgraaf is nog in volle gang.


Reacties


Tags assigned to this article:
Turkse supermarktoorlog

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.