PvdA’er Yucel: ‘Turkse bemoeienis in ons land is ongewenst’

PvdA’er Yucel: ‘Turkse bemoeienis in ons land is ongewenst’

PvdA-kamerlid Keklik Yucel is alles behalve vrienden met Erdogan en Turken in Nederland. Dit bleek ook weer uit een recente reactie aan de Stentor.

In de Stentor van 23 april verklaarde Miss Anti-Turkije het volgende: ‘Het Nederlandse kabinet moet aan Turkije ‘glashelder’ maken dat de Turkse bemoeienis in ons land ongewenst is. Het kabinet moet grenzen trekken.’ Kennelijk vond het Kamerlid van de PvdA het vreemd dat Turkije het opnam voor haar eigen onderdanen.


‘Erdogan wil Sultan worden van Europa’
Yucel ging verder in haar kritiek richting Turkije en Erdogan: ‘Erdogan heeft in Turkije zijn dictatoriale stijl: daar kunnen journalisten hun werk al niet meer doen. Nu strekt zijn lang arm ook uit naar Nederland. Hij probeert sultan te worden, nu kennelijk ook in Europa.’

Gisteren ging Keklik Yucel ook uit haar dak door via twitter de aanval te openen op Azarkan van beweging Denk en andere Turken: ‘Blije tweets Erdogan aanhang in NL, Schaam je! Hier opgroeien en je als anti-democraat ontwikkelen. Mislukte integratie #parallelesamenleving.’ ‘Geen morele verontwaardiging #Azarkan over arrestatie Ebru! DenkNL lang arm an Erdogan?! Zegt u het maar #buitenhof .




1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights