Volkswagen Golf blijft in trek bij Arnhemse inbrekers

De politie in Arnhem-Zuid publiceerde de auto-inbrakenkaart van Arnhem-Zuid in de periode van 15 maart t/m 15 april 2016. Opvallend was weer dat met name de Volkswagen Golf in trek was bij de inbrekers.

22 inbraken in personenauto’s
In deze periode werd er 22 keer ingebroken in een personenauto. Vier keer bleef het wel bij een poging, maar kwam men niet in de auto of werden er geen spullen meegenomen. Opvallend is weer dat de Volkswagen Golf aantrekkelijk blijft voor inbrekers. Vooral navigatiesystemen doen het goed bij inbrekers.


Veel kentekenplaten gestolen
In totaal werden er negen auto’s in zijn geheel weggenomen. Het ging hierbij om verschillende merken. De politie maakte ook melding van het feit dat het opvallend was omdat er ook zeven keer kentekenplaten werden meegenomen van voertuigen.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.