Bekende Nederlands Turk: ‘Rutte belt zelden met een Turkse hoer’

De bekende Nederlandse Turk, Sait Cinar van Altijd Geslaagd.nl gaat ook heel ver om kritiek te leveren op columniste en Turkije-hater Ebru Umar. Hij deelde dinsdag een filmpje via social media over Ebru Umar en maakte net als Ebru Umar gebruik van zijn recht om te beledigen en uit te schelden.

‘Dankzij de NederTurken zit jij op de voorpagina’
Cinar: ‘Ulan Ebru Umar, kankerhoer! Dankzij de NederTurken zit jij op de voorpagina. He? En het is zelden dat Rutte belt met een Turkse hoer. En dankzij de geitenneukers wordt jij dubbel zo bekend. En kun jij naar een plastische chirurg gaan. Dankzij allemaal geitenneukers.’


Sait was dus ook not amused over de uitspraken van Ebru Umar over de Turkse president en TurkenĀ en reageerde op zijn manier. Het filmpje van Sait is inmiddels al door meer dan 15.000 mensen bekeken.Tags assigned to this article:
altijdgeslaagdebru umarkankerhoernederturken

15 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.