Ugur Yildirim en Ercan Bocu futsalkampioen met ATIK 9

Ugur Yildirim en Ercan Bocu futsalkampioen met ATIK 9

De bekende ex-voetballer Ugur Yildirim en ex-topvoetballer Ercan Bocu uit Apeldoorn zijn onlangs futsalkampioen geworden met ATIK 9. Het elftal dat bestaat uit Turkse Apeldoorners is niet meer in te halen voor de concurrentie in de vierde klasse.

ATIK 9 kampioen
In de vierde klasse van het zaalvoetbal is ATIK 9 kampioen geworden zonder ook maar een wedstrijd te verliezen. ATIK 9 scoorde ook bijna 200 doelpunten in 20 wedstrijden in de vierde klasse. Vandaar dat het ook een bijzondere prestatie is.


ATIK opgericht in 1986
Vrijdag was Apeldoornse Boys 3 te gast in Apeldoorn en maakte ook geen kans tegen het veel te sterke ATIK 9. Het eerste elftal van ATIK speelt tegenwoordig in de Hooffdklasse.

Zaalvoetbalvereniging ATIK is in 1986 opgericht door Turkse gastarbeiders met als doel om een bijdrage te leveren aan de integratie en de deelname van met name Turkse Islamitische jongeren in de Nedelandse samenleving. De vereniging is ook succesvol als we kijken naar het aantal leden en de betrokkenheid in de regio.
 


Tags assigned to this article:
ATIK apeldoornErcan Bocuugur yildirim

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights