Bekende Turkse-Nederlander krijgt onderscheiding, Turkse vader voor iedereen krijgt lintje

Bekende Turkse-Nederlander krijgt onderscheiding, Turkse vader voor iedereen krijgt lintje

Gisteren op 26 april zijn er landelijk meerdere lintjes uitgedeeld. Deze Turkse-Nederlander uit Deventer behoort ook tot deze groep.
Cemal Kapikiran onder andere van Kapikiran Reizen uit Deventer is de gelukkige man die het lintje heeft mogen ontvangen. Ooit als gastarbeider gekomen en nu zo ver in de samenleving dat hij behoort tot de speciale groep.

Kapikiran is niet alleen iemand die goede zaken doet wat betreft reizen ook treed hij op als tolk. Sommigen gaan liever naar hem dan een psycholoog of maatschappelijk werker. Deze grote man uit Deventer is voor velen een voorbeeld, een steunpilaar en eigenlijk wel een vader voor zijn hele netwerk. De uitreiking is door velen vastgelegd en geplaatst op Facebookpagina van Kapikiran.  Hieronder enkele foto’s van zijn pagina.

 


 
30 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.