VIDEO Penalty-koning Gino Hasan Usanmaz vanaf elf meter, vv Dieren zondag 5 warmt op

VIDEO Penalty-koning Gino Hasan Usanmaz vanaf elf meter,  vv Dieren zondag 5 warmt op

Het vrienden team van voetbal vereniging Dieren zondag het 5e team is goed aan het opbouwen.
De ene wedstrijd verloopt beter dan de andere wedstrijd. Kampioen worden is voor dit seizoen geen ambitie geweest. Het doel van dit jaar is vooral om elkaar nog beter te leren kennen waardoor er een echt op elkaar ingespeeld team ontstaat.

Het team kampt het hele seizoen al met blessures dat hebben wij hier ook eerder het seizoen al aangekaart. De lijst met geblesseerden neemt helaas nog niet af. Spelers zoals Zeki Akçora, Mehmet Sahan, Ali Elarslan hebben de laatste wedstrijd(en) ook moeten missen. Spits Bulut heeft sinds de thuiswedstrijd tegen Zutphen nog geen rentree kunnen maken, het team hoopt alle spelers spoedig fit terug te zien.
Wat betreft het nemen van de penalty’s heeft het team geen problemen. Ook is er geen ruimte voor discussie wie de trap vanaf de elfmeterstip neemt. Dat doet de ondernemer en captain uit Dieren Gino’s (Hasan Usanmaz). De kracht zit hem in het rustig blijven en knallen zegt de aanvoerder van het team. In het filmpje is te zien hoe hij dit doet.


161 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.