Zo jat je 2 gloednieuwe beveiligde iPhones uit een winkel

Zo jat je 2 gloednieuwe beveiligde iPhones uit een winkel

Deze man die toch vrij relaxed binnenkomt met zijn handen in zijn broekzakken, gaat straks behoorlijk aan het ‘werk’.
De politie zoekt deze dief die twee iPhones uit de winkel heeft weten te stelen. Hij haalt als eerst het alarm eraf en vervolgens verdwijnen de telefoons een voor een in zijn zakken. Het gaat om een iPhone 6S plus en een Iphone 6S 16 GB.

Kent u hem, denkt u hem gezien te hebben of heeft u een andere tip over deze situatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844. Hieronder de beelden die zijn vrijgegeven door de politie.


Tags assigned to this article:
amac BredaiPhoneiphone 6s plusWinkel

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.