Elsweide E1 heeft geen moeite met Bemmel E2

Elsweide E1 heeft geen moeite met Bemmel E2

Elsweide E1 won afgelopen maandag met 2-6 van Bemmel E2. De ruststand was 0-4 in het voordeel van de Arnhemmers. In tegenstelling tot in andere wedstrijden waren de spelers van Elsweide veel scherper tegen Bemmel. De ruststand van 0-4 was dan ook meer dan verdiend voor de Arnhemmers.


Veel spelers die doelpunten maken
Tegen Bemmel werden de doelpunten van Elsweide ook gemaakt door verschillende spelers. Het lijkt er op dat de spelers van Elsweide beter trainen in het afmaken van kansen. Tegen Bemmel scoorden Akin Koprulu (2x), Diyar Varisli (2x), Mergi Bagci (1x) en Furkan Tekin (1x).

Tweede plaats is haalbaar
Elsweide staat na deze overwinning op een derde plaats in de eerste klasse. Tweede worden in de competitie is nog haalbaar omdat AVW ’66 nog twee keer in actie moet komen, waarvan een tegen koploper Jonge Kracht. ‘ Trainer Harun Koprulu hoopt dat zijn team aan het einde van het seizoen op een mooie plek zal eindigen.Tags assigned to this article:
BemmelElsweide E1knvb

32 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.