Giro d’Italia: Half miljoen bezoekers naar Arnhem en Nijmegen

Vandaag zijn er extra werkzaamheden in de stad om de voorbereidingen van de Giro goed af te ronden. Volgens een onderzoek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen komen er bijna een half miljoen bezoekers naar Arnhem en Nijmegen vanwege de Giro.


500.000 bezoekers naar Giro
In Arnhem zal er donderdag gestart worden met het wegzetten van de hekken, opbouw van verschillende tribunes. Ook zullen verschillende locaties gereed gemaakt worden voor sponsors en persfaciliteiten. Niet alle 500.000 bezoekers zullen naar Arnhem komen, omdat de Giro ook langsgaat in verschillende andere Gelderse steden.

Promotie voor Arnhem
De Giro (Giro d’Italia) is vergelijkbaar als een Champions League verhalen met twee grote tegenstanders. De beelden van de bekende wielerkoers worden naar schatting door 800 miljoen mensen thuis bekeken. Hierdoor zal Arnhem ook als stad extra gepromoot worden over de hele wereld.Tags assigned to this article:
Giro 2016giro arnhemGiro d'italia Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights