ArnhemCrime: 64-jarige vrouw in auto getrokken bij bushalte

De politie zoekt met man en macht naar getuigen van een beroving van een 64-jarige vrouw uit Arnhem. De vrouw zou in de vroege ochtend van donderdag 28 april bij de Drieslag in de auto getrokken zijn door twee onbekende verdachten.


In auto getrokken door onbekende mannen
Het slachtoffer vertelde aan de politie dat ze rond 06:45 uur ter hoogte van de bushalte bij de Drieslag door twee mannen in een auto was getrokken. De onbekende mannen zouden de vrouw met een steekwapen hebben bedreigd waardoor zij verwondingen aan haar been opliep. De vrouw werd later door ambulancepersoneel nagekeken naar aanleiding van haar verwonding.

Volgens de politie hebben de mannen ook geld meegenomen. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend gemaakt. Omdat de politie verder ook bijna geen informatie heeft zoekt het met spoed naar getuigen van deze bizarre beroving in Arnhem-Zuid.Tags assigned to this article:
ArnhemCrimeberoving Arnhemstraatroof Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.