Daarom houden wij van Turken, JÉRÔME JARRE in Turkije

Daarom houden wij van Turken, JÉRÔME JARRE in Turkije

JÉRÔME JARRE gaat Turkije door en laat de mensen daar zien. Het zijn de gewoonste zaken in Turkije.
Alle mensen op de film zijn heerlijk gewoon en zichzelf, daarom houden mensen zo van dit soort types. Bielierabielierabieliera, biyik, boeroen en nog fele andere woorden probeert Jarre uit te spreken en geniet van de mensen in Turkije.

Wel een verschil van mensen die in dat land te zien zijn. Sommigen zoeken aandacht van bijvoorbeeld een staatshoofd om populair te worden en een ander geniet ervan om gewoon onder te mensen te zijn. Hoe zit het nou? Is het moeilijk of juist helemaal niet moeilijk om te leven/vakantie te vieren in dat land? Wat vindt u?

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.