PVV-raadslid na geld jatten van eigen fractie nu voor mishandeling vrouw voor de rechter

PVV-raadslid na geld jatten van eigen fractie nu voor mishandeling vrouw voor de rechter

René Eekhuis heeft is door de politierechter veroordeeld tot een taakstraf. De aanleiding hiervan is het mishandelen van zijn vrouw.
Buiten dat hij verplicht een agressiebehandeling moet ondergaan, krijgt hij ook een taakstraf van 140 uur waarvan 60 uur voorwaardelijk. De PVV’er beweert dat zijn vrouw met een behoorlijke slok op tegen de kast is gevallen. De officier van justitie vindt dat ongeloofwaardig. Zij vrouw, waar hij mee in scheiding ligt, heeft drie gebroken ribben.

Eekhuis zat namens de PVV in de gemeenteraad van Almere. In september werd hij uit de partij gezet omdat hij geld van de fractie naar zijn eigen rekening had overgemaakt. Ondanks dat hij het geld weer had teruggeboekt, kon hij zijn actie niet verdedigen.
Reacties2 comments

Write a comment
  1. you play hack } 1 november, 2017, 00:42

    Ni hao, here from google, me enjoyng this, will come back soon.

  2. trafficridercheat 31 oktober, 2017, 01:36

    Thank You for this.

Only registered users can comment.