Tips tegen babbeltruc aan de deur, help ook de ouderen aan deze tips

Tips tegen babbeltruc aan de deur, help ook de ouderen aan deze tips

Steeds vaker zijn er slachtoffers van een zogenoemde babbeltruc. Deze truc komt in verschillende vormen en plaatsen voor.
Helaas worden onze ouderen steeds vaker slachtoffers van deze oplichters. Het is een ‘nette’ manier van criminaliteit. Middels het filmpje wil de politie iedereen zo veel mogelijk eye –openers geven om geen slachtoffer te worden van dit soort praktijken. Niet alle oudere mensen zijn actief op internet. Wij vragen u dan ook graag deze beelden te laten zien en te bespreken met zo veel mogelijk mensen. Dat kan voor de actieve groep door het op social media te delen en voor de andere groep het zo veel mogelijk op je smartphone/tablet etc te laten zien.

Veilig aan de deur

Babbeltrucs komen in veel verschillende vormen voor. Senioren worden ook in onze regio geregeld het slachtoffer van deze vorm van criminaliteit. De politie wil ouderen alerter maken en tips geven om hun veiligheid te vergroten. Deze video gaat over de veiligheid bij de voordeur. Kijk voor meer informatie. www.politie.nl/babbeltrucs

Geplaatst door Politie Oost Nederland op maandag 18 april 2016

 
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights