VIDEO Jeroen Pauw hard aangepakt door Turkse student

VIDEO Jeroen Pauw hard aangepakt door Turkse student

Nederlandse Turken hebben over het algemeen begrip voor de arrestatie van columniste Ebru Umar. Dit bleek tijdens een uitzending van PAUW van donderdagavond waar vier gewone Nederlandse Turken voor waren uitgenodigd. In tegenstelling tot de gesponsorde ‘AntiTurkije’-experts koos de redactie van PAUW er nu voor om Nederlandse Turken van de straat met een mening uit te nodigen. Petje af voor Pauw en de redactie!!

Je mag iemand beledigen, maar…
Haar scheldpartijen en grof taalgebruik tegen de Turken en de Turkse president gaan veel te ver vonden de gasten. Zoals Freek de Jonge dat ook tijdens DWDD zei: ‘Je mag iemand beledigen, maar je mag je ook beledigd voelen in Nederland. En een rechter moet dan daar een oordeel over vellen.’, aldus een van de gasten.


Scheldpartijen richting Ebru Umar
Vooral ondernemer Nilay Kulci (uit Renkum), Muhammed Kat en student Ugur Yuksel (Eerbeek/Arnhem) waren scherp in hun mening over de scheldpartijen richting Ebru Umar. Natuurlijk keurden de gasten allerlei verwensingen richting Ebru Umar niet goed! Op een gegeven moment werd presentator Jeroen Pauw ook hard aangepakt door student Ugur Yuksel toen hij een vraag met een wedervraag beantwoordde.

Ugur Yuksel: waarom vraag je ons wat wij hier van vinden?
Muhammed Kat: ‘Dit is gewoon puberaal gedrag, zij reageren net zo als Ebru Umar’. Ugur Yuksel was duidelijk geirriteerd over de manier waarop Pauw de vragen stelde en vroeg op een gegeven moment aan Jeroen Pauw: ‘He, maar Jeroen, wat ik me afvraag: waarom vraag je ons wat wij hier van vinden? Waarom ga je er niet vanuit dat wij dit ook niet vinden kunnen?’ (kijk vanaf 09:00)

46 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights