19-jarige meid uit Arnhem ook opgepakt voor overval Primera Steenstraat

Eerder week was er een overval op een Primera-vestiging aan de steenstraat in Arnhem. De overvallers waren duidelijk amateurs waardoor de politie amper moeite had om de verdachten op te pakken. De politie maakte bekend dat de afgelopen dagen drie personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid. (foto: archief)

Overval dinsdagmiddag op primera
De overval vond dinsdagmiddag plaats bij de Primera aan de steenstraat. Een medewerkers van Primera werd toen door een man bedreigd met een mes. Uiteindelijk liep niet alles volgens planning en verliet de dader de winkel zonder buit.


Snelle opsporing door overvallenteam
Het overvallenteam is direct na de melding een rechercheonderzoek gestart en heeft ook vrij snel drie mensen aangehouden. In totaal zijn er drie personen aangehouden; Twee mannen (41 en 16)  en een dame (19). Opvallend is dat er ook een Arnhemse meid van 19 jaar betrokken is bij deze overval. Wat haar rol precies is geweest is niet bekend gemaakt.

Alle drie de verdachten worden nu gehoord over hun aandeel in de overval van de Primera.
14 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.