VIDEO Karim Benzema luistert altijd naar Koran voor een wedstrijd

VIDEO Karim Benzema luistert altijd naar Koran voor een wedstrijd

Karim Benzema, spits van de Spaanse topclub Real Madrid, maakte onlangs bekend dat hij voor alle wedstrijden tien minuten luistert naar versjes uit de Koran. Hij is dus anders dan anders met zijn wedstrijdvoorbereiding.

Bijzondere manier van wedstrijdvoorbereiding
De speler zou zich dus op een bijzondere manier voorbereiden op alle wedstrijden. Benzema doet dit om zo voor de wedstrijd optimaal tot rust te komen.’Ik kan me ook hierdoor beter concentreren.’  Zijn teamgenoten hebben er geen last van, omdat hij Zonder dat zijn teamgenoten hier last van hebben. Het is een wedstrijdritueel geworden voor de moslim-speler.


Andere spelers hebben ook rituelen
Zo weten we dat er ook andere spelers zijn met wedstrijdrituelen zoals Miroslav Klose: Hij zorgt altijd voor dat hij eerst zijn rechterschoen aantrekt en als eerste met zijn rechtervoet het veld betreedt. En Alvero Negredo bewaart altijd zijn wedstrijdshirt als hij heeft gescoord.


Reacties


Tags assigned to this article:
Karim BenzemaKoranReal Madrid

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.