39-jarige messensteker wordt aangepakt door omstanders

39-jarige messensteker wordt aangepakt door omstanders

De 39-jarige messensteker die zaterdagmiddag is aangehouden door de politie is eerst aangepakt door omstanders.
De messensteker uit Rotterdam heeft een 36-jarige man ook uit Rotterdam in zijn arm gestoken. De omstanders die dit zagen hebben het slachtoffer proberen te helpen en de dader laten stoppen. Daarbij raakte de verdachte flink gewond.

De actie is ontstaan door een onenigheid bij de bushalte aan de Zuiderparkweg. De man greep naar zijn mes en stak de andere man in zijn arm. De omstanders grepen al snel in waarop de verdachte naar de overkant ging om daar in een bus te stappen, maar hij werd door de twee omstanders en buschauffeur onder controle gebracnht.

Het stuk onder controle krijgen ging niet helemaal lief en aardig. De verdachte werd met een fles op zijn hoofd geslagen en ook geschopt tegen zijn hoofd. Hij moest eerst een behandeling in het ziekenhuis krijgen alvorens hij naar het bureau kon. De omstanders zijn weggegaan voordat de agenten arriveerden.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.