Moskee Dieren organiseert culturele dag, kom jij ook?

Moskee Dieren organiseert culturele dag, kom jij ook?

De ISN Selimiye moskee in Dieren organiseert een geweldige dag voor iedereen. Ongeacht je afkomst, kleur, lengte, leeftijd of wat je ook kan bedenken, iedereen is welkom.
Op zaterdag 7 mei houdt de moskee een culturele dag. De dag zal om 09:00 uur worden afgetrapt in de Theothorne  met de eerste wedstrijd van het zaalvoetbaltoernooi. Om 11:00 uur begint he programma voor de kinderen genaamd 23 april programma. Om 12:00 uur begint op het Ericaplein in Dieren de buiten activiteiten voor kinderen.

Gedurende de middag staan er ook kraampjes met eten en drinken. U kunt hier verschillende Turkse lekkernijen kopen. In de flyer hieronder kunt u meer informatie verkrijgen. Entree is gratis. U bent van harte welkom!ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.