2GetThere jongerencoach El Malki positief over vluchtelingen die voetballen

2GetThere jongerencoach El Malki positief over vluchtelingen die voetballen

De bekende jongerencoach bij 2GetThere, Sofyan El Malki, organiseerde onlangs een potje voetbal met Arnhemse vluchtelingen. Hij maakte dit bekend via social media. Malki was zelf ook verbaasd over hoe goed de vluchtelingen konden voetballen. (foto: Sofyan, staand rechts)


‘Vitesse hou ze in de gaten’
‘Nooit gedacht dat het zulke goede voetballers zouden zijn! Ik zou zeggen Vitesse, hou ze in de gaten!’, aldus Sofyan El Malki uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. De vluchtelingen voetbalden samen met elkaar op een Cruijff-veld in Presikhaaf. Of de vluchtelingen daadwerkelijk gevolgd gaan worden door de scouts van Vitesse is niet bekend.

Sofyan El Malki is bekend in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Naast zijn werk bij TNT als magazijnwerker studeert hij ook toegepaste psychologie aan de HAN. Sinds drie maanden is hij ook werkzaal als jongerencoach bij 2GetThere.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights