Engelen: ‘Vluchtelingenprobleem kunnen we niet oplossen zonder Erdogan’

De Turkse president Erdogan krijgt steun van Jan Engelen, commissielid bij de gemeente Leudal. Engelen reageerde met een bericht via social media op de beledigingen richting Erdogan en het vluchtelingenprobleem waar we in Nederland zo wakker van liggen.


Westerse ‘beschaving’
‘Mensen vallen over de Turkse president Erdogan heen, omdat hij beledigen niet accepteert. In onze westerse ‘beschaving’ gebruiken we het recht op vrijheid van meningsuiting als excuus om onbeschaafde taal uit te mogen slaan’, aldus Engelen.

‘Vluchtelingenprobleem kunnen we niet oplossen zonder Erdogan’
Engelen ging verder en voegde daar aan toen dat Erdogan dan geen vriend genoemd moet worden: ‘Onze Minister van Justitie schrapt het verbod op belediging van een bevriend staatshoofd. Noem het dan geen vriend en geef hem ook geen prominente rol bij het vluchtelingenprobleem dat we zonder Erdogan niet kunnen oplossen. Laten we de vrijheid van meningsuiting gebruiken om in gesprek te blijven. We hebben elkaar hard nodig.’
2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights