Ozzy ‘TankNation’ gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

Ozzy ‘TankNation’ gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

Het vrijdaggebed voor de moslims heeft ook een sociale functie. Vanwege de verplichting om het gebed gezamenlijk uit te voeren komen moslims wekelijks bijeen in moskeeën. Zo is dat ook het geval in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Af en toe kom je dan ook bekenden tegen.

Bekende NederTurken gespot
Jong en oud komen elkaar tegen en raken in gesprek over actuele onderwerpen in de stad of andere zaken. Zo kwam een verslaggever van HaberArnhem onlangs ook een bekende NederTurk tegen bij de Turkiyem moskee. Ozgur Unal, ook wel bekend als de ‘Tank’ ging na het vrijdaggebed in gesprek met jongerenwerker Adem Karaciftci en andere jongeren uit Presikhaaf.

TankNation 1

Eigen kledinglijn TankNation
Van insiders hebben we begrepen dat ‘De Tank’ bezig is met een eigen kledinglijn genaamd ‘TankNation’. TankNation is ontworpen door Ferhat Gokdemir en zal bij veel interesse eventueel ook verkocht worden aan geïnteresseerden.  Ozgur ‘De Tank’ heeft zijn bijnaam te danken aan zijn vrienden: ‘Hij heeft veel kracht en is ook een powerlifter. TankNation is ontstaan omdat wij wilden dat Ozzy zijn krachtoefeningen ook ging delen met anderen’, aldus een vriend van Ozzy.



1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights